English
2
Welkom bij Pixel2vector

I work for money. I design for love.

Hallo en welkom, mijn naam is Willy Tielemans, ik leef en werk als freelance grafisch designer voor verschillende bedrijven in binnen- en buitenland.
Met meer dan 25 jaar ervaring durf ik alle mogelijke grafische opdrachten aan.
Voor een perfect resultaat werk ik met professionele programma’s zoals:

Adobe Illustrator - CorelDraw - Photoshop

Professioneel Vectoriseren

Bij Pixel-2-Vector kunt u terecht voor het vectoriseren van alle soorten logo’s, illustraties, documenten, cartoons, enz., zowel kleur als zwart-wit, dat wil zeggen dat, na vectoriseren, uw bestand onbeperkt vergroot kan worden zonder het minste kwaliteitsverlies. Een ander voordeel van vector bestanden is dat je gemakkelijk vorm, kleur en grootte kan aanpassen.

Laten het aan ons over om uw klanten hun bestanden te vectoriseren, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet, het maken en verkopen van uw producten.

U hoeft geen dure software te kopen, tijd verliezen aan gebruikshandleidingen, de bestanden vectoriseren en dan tot de conclusie komen dat het toch niet helemaal perfect is.

Wij maken geen gebruik van live trace of automatische converteer programma's.
Klik op de voorbeelden hieronder om het verschil in kwaliteit te bekijken.

De enige oplossing om een perfect resultaat te verkrijgen is handmatig vectoriseren, dit wil zeggen dat wij uw logo of illustratie volledig met de hand hertekenen in een professioneel tekenprogramma zoals 'CorelDraw' of 'AdobeIllustrator'.

Stuur gewoon de bestanden aan ons door en wij vectoriseren ze binnen 24 uur (op aanvraag zelfs dezelfde dag retour).

Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten, vectoriseren start al vanaf 10,00 euro voor een eenvoudig logo en voor 25,00 euro vectoriseren wij al een redelijk complex bestand.

Indien het om een zeer complexe opdracht gaat, gelieve dan eerst een voorbeeld bestand door te mailen voor prijsopgave.

U ontvangt een vector bestand (EPS, AI, CDR, PDF) dat u naadloos kunt importeren in uw snij- plot- print- gravure software.

Om uw bestanden te vectoriseren kunt u ze gewoon naar ons doormailen of u kan nu een gratis offerte aanvragen.

Waarom Pixel2Vector ?

  • Handmatig vectoriseren
  • Professioneel resultaat
  • Zelfde dag retour (of binnen 24u)
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Raster of Vector

Raster afbeeldingen zijn opgebouwd uit pixels en kunnen niet uitvergroot worden zonder kwaliteitsverlies. Raster afbeeldingen zijn ideaal voor fotos en webafbeeldingen zoals GIF, JPG, PNG, enz.

Vector EPS (Encapsulated Postscript) bestanden zijn opgebouwd uit lijnen en coördinaten en hebben het voordeel dat je kleur, vormen en grootte eenvoudig kan veranderen of aanpassen.

Vector bestanden kunnen oneindig vergroot of verkleind worden zonder verlies van kwaliteit of resolutie en zijn veel kleiner in omvang dan raster bestanden, dus de beste keuze voor grafisch ontwerpers, beletteraars en drukkerijen, die zullen dan ook altijd om een vector bestand vragen.

Waarom vectoriseren ?

In tegenstelling tot een pixel bestand kan een vectorbestand of EPS bestand worden gebruikt voor drukwerk, belettering, graveren, zeefdruk, etc. Bovendien kunnen vectorafbeeldingen oneindig worden vergroot met behoud van scherpte.

Hoe werkt het ?

Stuur ons het bestand welke u wilt laten vectoriseren. Vermeld daarbij eventueele aanpassingen en u krijgt van ons een gratis offerte. Indien u hiermee akkoord gaat ontvangt u van ons zo snel mogelijk het eindresultaat in EPS en PDF.

Origineel bitmap
Lijntekening
Vectorbestand
Referenties
Jan Ceulemans
Pixel2vector is een betrouwbare partij die voor ons al meerdere malen bestanden hebben gevectoriseerd. Vooral de snelle levertijd en schappelijke prijs sluiten perfect aan bij onze eigen dienstverlening. Een aanrader dus!
Jos Vermeulen
Voor de meeste van onze klanten is het niet makkelijk om ons goede gevectoriseerde bestanden aan te leveren. Pixel2vector biedt ons de oplossing met een zeer snelle service en top kwaliteit.
Peter Stone
Thank you. You have done a great job in converting the file in such a quick turnaround. I was a little skeptical about how this would work using your services, but it has exceeded my expectations.
Sam Goovaerts
Bedankt voor de snelle service. Dit is wat we nodig hebben. Het ziet er perfect uit.
Sven
Bedankt voor het suppersnell werk, het ziet er goed uit.
Armand
We kregen het vectorbestand en het ziet er geweldig uit, bedankt!
John
Thank you for your good work - always a pleasure to do business with you
Didier
Perfect, zoals gewoonlijk!
James
The conversions are absolutely perfect. My customer is going to be very pleased, as am I. Your company will continue to handle all our vector conversion needs.
Marc
Ik ben onder de indruk en zal in de toekomst zeker meer gebruik maken van uw diensten.
Robin Mils
I would like to compliment you and your company on a job well done. The vector conversions for my customer were perfect.
Heidi
Dit is gewoon PERFECT!